Over ons

DriesSteijn kan een oplossing op maat bieden voor elektronische besturings- en bekabelingsvraagstukken. Machine- en apparatenbesturingen kunnen worden ontworpen op basis van verschillende besturingstechnieken; PLC-gestuurd, microprocessor gestuurd of PC-gestuurd.

Engineering

Afhankelijk van de eisen van de klant en het besturingsvraagstuk, wordt de meest efficiënte techniek gekozen. Deze wordt uitgewerkt en vervolgens vastgelegd in een tekeningenpakket.
Bij het oplossen van bekabelingsvraagstukken kan DriesSteijn haar klanten van deskundig advies voorzien. Afhankelijk van de toepassing en de aard van de omstandigheden wordt het meest geschikte type kabel, verbindingstechniek en connector geadviseerd. De loop van de bekabeling door een machine of apparaat, wordt door DriesSteijn uitgewerkt in een set van efficiënt te produceren kabelsamenstellingen. Deze worden uiteindelijk in een tekeningenpakket vastgelegd.

” Ontzorgen is onze missie “

Logistiek

Uitbesteden bij DriesSteijn, is een totaalpakket uitbesteden. Niet alleen de montage van Uw product, maar ook het logistieke traject is de verantwoording van DriesSteijn. Dit logistieke traject neemt een voorname plaats in tijdens het productieproces. Het logistieke proces wordt per klant afgestemd op zijn specifieke eisen. Ondersteund door een geautomatiseerd systeem worden de benodigde componenten ordergericht of op forecast ingekocht en levering hiervan bewaakt. Hierdoor kan tijdig gestart worden met de productie en waarborgt DriesSteijn de overeengekomen levertijd.
De flexibiliteit van DriesSteijn is ook ingebakken in het logistieke traject. Zodat snel geschakeld kan worden om aan de wensen van de klant te voldoen. Als finishing touch wordt er voor gezorgd dat het product in de juiste verpakking, op de juiste plaats en tijd bij de klant wordt afgeleverd.

” Ontzorgen is onze missie “


Inkoop

Voor het inkopen van elektrotechnische en pneumatische componenten heeft DriesSteijn meerdere kanalen, zodat we bijna altijd direct over de gewenste componenten kunnen beschikken. Door het inkoopvolume zijn met leveranciers scherpe condities afgesproken, waar alle klanten gebruik van kunnen maken. Deze condities komen direct tot uiting in de prijsstelling van DriesSteijn naar haar klanten.
DriesSteijn is voortdurend bezig met het verkennen van mogelijke inkoopkanalen, waardoor bewegingen in de markt direct met de klant kunnen worden gecommuniceerd. DriesSteijn beschikt over een netwerk van leveranciers voor plaatwerk- en mechanisch bewerkte delen, welke zich uitstrekken van lokaal tot in het voormalige Oostblok. Afhankelijk van het aantal en het product, wordt er de meeste geschikte leverancier bijgezocht.